Leroy Merlin încheie rebrandingul magazinelor bauMax şi ajunge la o reţea de 15 spaţii pe plan local

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 august 2016 1577 afişări

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanţi retaileri de bricolaj la nivel mondial şi unul din liderii pieţei de bricolaj din România, va deschide pe 2 septembrie cel de-al 15-lea magazin din România, încheind astfel procesul de dezvoltare, modernizare şi rebranding al magazinelor bauMax.

Leroy Merlin încheie rebrandingul magazinelor bauMax şi ajunge la o reţea de 15 spaţii pe plan local

Magazinul Leroy Merlin Timişoara, primul din regiunea de Vest a ţării,  se întinde pe o suprafaţă totală de peste 13.400 mp şi este situat pe Calea Şagului, DN59, Timişoara, judeţul  Timiş.

Oferta Leroy Merlin reuneşte peste 28.000 de produse pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinţei şi a grădinii. Magazinul din Timişoara are şi un spaţiu drive-in, întins  pe o suprafaţă de 4.000 mp. Noul magazin are peste 100 de angajaţi şi va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 şi duminică între orele 09:00 – 19:00.  

Magazinul Leroy Merlin din Timişoara oferă clienţilor săi servicii de livrare expres, descărcare la uşa clientului, finanţare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte -pentru care nu se percepe garanţie, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc.

“Acum un an, am anunţat că în luna septembrie vom finaliza o primă etapă importantă din strategia de dezvoltare a Leroy Merlin în România. Iată că septembrie 2016 vine cu îndeplinirea acestei promisiuni. Deschiderea magazinului din Timişoara marchează succesul unui program de dezvoltare a companiei care a ţinut 20 de luni şi in cursul căruia au fost transformate şi redeschise 12 magazine din fosta reţea bauMax, iar două au fost construite de la zero (Leroy Merlin Craiova şi Leroy Merlin Alexandriei). Leroy Merlin reuşeste prin deschiderea magazinului din Timişoara să acopere aproape în totalitate teritoriul României. 2016 va ramane un an de referinţă pentru Leroy Merlin România, pentru atingerea unor indicatori importanţi: 15 magazine în reţea, o echipă de peste 1.500 de profesionişti şi acoperire naţională,“ a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

În prezent, în România, funcţionează 14 magazine Leroy Merlin, dintre care două în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin pe Şoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov, unul în Craiova – Electroputere Mall, altul lângă Ploieşti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Braşov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanţa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, două magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 şi pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Şelimbăr, un magazin în Suceava pe Calea Unirii, nr. 27B, un magazin în Targu Mureş pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall, un magazin în Bacau situat pe Calea Republicii, nr. 181 - centrul comercial Hello Shopping Park şi un magazin în Iaşi situat pe Calea Chisinaului, nr 23. 

Fondat în 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 ţări şi este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.