Leonardo DiCaprio este cel mai bine plătit star de la Hollywood

Autor: Departamentul Life Postat la 28 martie 2015 69 afişări

Leonardo DiCaprio este vedeta cu cel mai mare salariu de la Hollywood, fiind plătit cu 25 de milioane de dolari pe rol în acest moment, potrivit rezultatelor unui top publicat de The Hollywood Reporter.

Cunoscut a fi leagănul cinematografiei, Hollywood-ul găzduieşte multe staruri, însă cercul celor considerate valori sigure este unul select.

Actorii cu cele mai mari salarii la Hollywood trebuie să aibă, în primul rând, talent, dar şi să reuşească să atragă succesul în sălile de cinema în mod constant.

Acesta este şi cazul lui Leonardo DiCaprio, lider în topul vedetelor cu cel mai mare salariu, plătit în acest moment cu 25 de milioane de dolari pe rol.

Topul 5 este completat, în ordine, de Sandra Bullock, Matt Damon, Robert Downey Jr. şi Denzel Washington, fiecare cu un salariu de 20 de milioane de dolari pe film.

Angelina Jolie se situează pe poziţia a şasea, frumoasa actriţă fiind plătită cu sume cuprinse între 15 şi 20 de milioane de dolari pe rol.

Topul 10 al vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari salarii este completat de Dwayne Johnson - star al filmelor de acţiune -, cu o medie de 15 milioane de dolari, Jennifer Lawrence şi Mark Wahlberg, cu salarii cuprinse între 10 milioane de dolari şi 15 milioane de dolari, şi Seth Rogen, cu 8,4 milioane de dolari.

Topul a fost realizat pe baza informaţiilor oferite de producători, agenţi şi şefi ai studiourilor de producţie de la Hollywood.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACTORI,
SALARII,
HOLLYWOOD
/actualitate/leonardo-dicaprio-este-cel-mai-bine-platit-star-de-la-hollywood-14073538
14073538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.