Leonardo Badea, ASF: Asigurătorii RCA au început să fie profitabili chiar dacă au scăzut tarifele

Autor: Dan Straut Postat la 15 aprilie 2018 61 afişări

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Leonardo Badea, a remarcat - într-un interviu pentru publicaţia emerging-europe.co - relansarea pieţei asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA), subliniind că asigurătorii au început să fie profitabili chiar dacă au scăzut tarifele.

„Preţurile practicate de asigurători au rămas sub nivelul tarifelor de referinţă, în timp ce indicatorii privind ratele combinate şi pierderile s-au îmbunătăţit, arătând că asigurătorii au început să fie profitabili pe acest segment”, a spus Leonardo Badea.

Succesul ASF în stabilizarea pieţei de asigurări în 2017 a fost recunoscut la nivel naţional şi internaţional la cea de-a 18-a ediţie a Galei Premiilor Pieţei Asigurărilor, organizată de revista Primm, cu sprijinul oficial al Societăţii Internaţionale de Asigurări (IIS). ASF a primit trofeul Primm pentru consolidarea pieţei de asigurări şi a iniţiativelor privind interesele consumatorilor la acest eveniment.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ASIGURĂRI,
ASF,
LEONARDO BADEA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.