Legea lobby-ului, retrimisă de plen Comisiei juridice, până la 1 februarie

Postat la 10 decembrie 2013 37 afişări

Deputaţii au decis, marţi, să retrimită spre analiză până la 1 februarie la Comisia juridică proiectul de lege care stabileşte condiţiile desfăşurării activităţii de lobby.

Legea lobby-ului, retrimisă de plen Comisiei juridice, până la 1 februarie

 Plenul Camerei Deputaţilor a luat această decizie cu 119 voturi "pentru" şi un vot "împotrivă", la propunerea liderului deputaţilor PDL, Mircea Toader, care a arătat că, deşi este o lege necesară, "sunt unele inadvertenţe" care trebuie îndreptate.

"Decât să facem un lucru prost, mai bine să o întoarcem la comisie", a spus Toader.

Preşedintele Comisie juridice, Bogdan Ciucă, a susţinut că "legea este foarte bună, poate fi îmbunătăţită şi au fost solicitări să se aducă amendamente".

Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a menţionat că proiectul este depus din anul 2010 şi a propus ca deputaţii din comisia de specialitate să facă raportul suplimentar astfel încât proiectul de lege să intre în dezbaterea plenului Camerei pe 1 februarie 2014, în sesiunea parlamentară de primăvară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/legea-lobby-ului-retrimisa-de-plen-comisiei-juridice-pana-la-1-februarie-11752036
11752036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.