Legea Bicicletei aduce pacea în Parlament

Postat la 22 septembrie 2017 746 afişări

Un grup de cinci deputaţi de la cinci partide diferite au convenit să lucreze împreună la un proiect de lege numit Legea bicicletei, care să încurajeze folosirea bicicletei în scop utilitar, recreativ, turistic şi sportiv.

Legea Bicicletei aduce pacea în Parlament

Cei cinci deputaţi sunt: Korodi Attila (UDMR), Carmen Mihălcescu (PSD), Tudor-Rareş Pop (USR), Adriana Săftoiu (PNL) şi Valeriu Steriu (PMP).

”Iniţiativa «Legea Bicicletei» este un model de colaborare transpartinică şi de parteneriat cu societatea civilă, deoarece beneficiază din start de sprijinul unui grup de peste 50 de ONG-uri care, de altfel, au propus încă din toamna anului 2016 iniţierea acestei legi şi au contactat în acest sens candidaţii şi apoi parlamentarii aleşi”, se arată într-un comunicat comun iniţiatorilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.