Lanţul de retail care închide toate magazinele în Ajunul Crăciunului. Toţi angajaţii sunt liberi

Postat la 21 decembrie 2019 231 afişări

Toţi angajaţii JYSK România vor avea liber în ziua de 24 decembrie, cu ocazia Ajunului Crăciunului, a anunţat compania.

Lanţul de retail care închide toate magazinele în Ajunul Crăciunului. Toţi angajaţii sunt liberi

Compania scandinavă îi răsplăteşte astfel pe cei peste 800 de angajaţi din România pentru efortul depus de-a lungul anului cu o zi liberă pe 24 decembrie, când toate cele 81 de magazine din ţară vor fi închise.

“Într-o zi în care toate centrele comerciale sunt deschise şi retailerii mari îşi doresc să beneficieze de febra cumpărăturilor de ultim moment, noi am decis că angajaţii noştri contează mai mult decât cifrele. Este important ca angajaţii noştri să aibă un echilibru între viaţa profesională şi cea personală şi credem că Ajunul Crăciunului este un moment pe care cu toţii îşi doresc să îl petreacă alături de cei dragi, nu la serviciu.

În special în Retail, perioada de înaintea Crăciunului este una foarte ocupată şi solicitantă. Credem că toţi colegii noştri merită, după această perioadă aglomerată, o zi în plus în care să se relaxeze, să stea cu cei dragi, să facă pregătirile pentru Crăciun, să cumpere cadouri, pentru a se bucura cum se cuvine de Sărbătorile de iarnă”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria,scrie incont.ro

Programul magazinelor JYSK în perioada Crăciunului va fi următorul:

Luni, 23 decembrie – Program normal de funcţionare

Marţi, 24 decembrie – Închis

Miercuri, 25 decembrie – Închis

Joi, 26 decembrie – Magazinele se deschid la ora 12.00

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
craciun,
inchidere,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.