Lanţul de clinici Victoria a deschis o nouă unitate în centrul Capitalei

Autor: Ioana Matei Postat la 21 septembrie 2017 916 afişări

Clinica Victoria Dent Estetic, parte a lanţului de clinici Victoria, a inaugurat în Piaţa Victoriei din Bucureşti un centru de profil. Clinica din Bucureşti se alătură celor două deja existente în Piteşti şi Râmnicu Vâlcea care au tratat aproape 15.000 de pacienţi, generând o cifră de afaceri de 1,2 milioane de Euro, in 2016.

Lanţul de clinici Victoria a deschis o nouă unitate în centrul Capitalei

”Dorinţa noastră este să oferim soluţii inovatoare tuturor celor care caută tratamente stomatologice rapide, eficiente şi durabile în timp, prin folosirea celor mai noi tehnologii şi a unei echipe medicale extrem de specializate. În demersul nostru de a aduce pe piaţă o clinică stomatologică cu servicii complete, am pornit chiar de la  dorinţele unor pacienţi de a şti încă de la început cum va arăta efectiv rezultatul tratamentului stomatologic. De-aici şi servicii auxiliare precum smile design, simulări 3D, 3D printing şi scanare 3D”, spune Sebastian Din, medic stomatolog şi manager al Victoria Dent Estetic.

Clinica Victoria Dent Estetic are o capacitate de 50 de pacienţi pe zi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.