Lacerta lansează un nou vin premium românesc: Cameleon

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 martie 2015 1284 afişări

LacertA Winery lansează un nou brand premium, Cameleon, în cinci varietăţi.

Lacerta lansează un nou vin premium românesc: Cameleon

Noul brand produs în vinăria de la Dealu Mare este redată de culoarea pe care o are fiecare tip de vin. Cameleon White împleteşte nuanţele aromatice vegetale şi minerale de la Feteasca Albă cu cele florale de la Sauvignon Blanc. Cameleon Green este un vin alb în care RheinRiesling participă cu nuanţa puţin sălbatică, iar Chardonnay cu onctuozitatea specifică soiului. Cameleon Red este un vin roşu complex, fiecare componentă participând cu specificul său: Cabernet Sauvignon cu nuanţa vegetală şi de mure, iar Merlot cu aroma de zmeură. Cameleon Black este un vin roşu cu o culoare foarte intensă, în care nuanţa condimentată şi exotică a soiului Shiraz se completează cu aroma şi structura delicată de Fetească Neagră. Cameleon Pink este un vin obţinut prin vinificarea în rosé a strugurilor de Shiraz, având o aromă de căpşuni şi nuanţe exotice specifice soiului.

Noile vinuri româneşti au o identitate vizuală sub forma unui cameleon în culoarea specifică fiecărei arome de vin. Cameleonul evidenţiază faptul că fiecare tip de vin este realizat prin combinarea a două arome de vinuri.

Noul brand va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri din România, direct de la LacertA Winery sau online. Compania a fost înfiinţată în 2011 şi foloseşte o tehnică de vinificare modernă, bazată pe principiul gravitaţional, limitându-se astfel nevoia folosirii pompelor. Vinăria este situată pe o suprafaţă de 82 mp în zona Dealu Mare, una dintre cele mai atractive zone viticole din Europa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vin,
lansare,
brand,
culoare,
vinuri,
Cameleon,
Lacerta
/actualitate/lacerta-lanseaza-un-nou-vin-premium-romanesc-cameleon-13935511
13935511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.