La ce s-au uitat românii pe YouTube în 2016

Postat la 08 decembrie 2016 170 afişări

La ce s-au uitat românii pe YouTube în 2016

Google prezintă lista celor mai populare video-uri de pe YouTube în România în 2016.În Puii Mei, Bobonete sau Carla’s Dream, printre preferinţelor românilor. Listele YouTube Rewind cuprind video-uri încărcate în 2016 şi sunt create pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul şi gradul de interactivitate al video-urilor şi tipul lor. Regăsim aici conţinut creat de televiziunile tradiţionale, vlogguri, animaţie sau parodii, alături de hit-urile acestui an. Anul 2016 a adus şi primul vlogger al cărui canal a depăşit un milion de abonaţi: Mikey Haş. În prezent, în România există 4 canele de YouTube care au depăşit bariera de 1 milion de abonaţi - RotonMusicTV, MediaProMusic, DubstepGutter şi Mikey Haş, alte două canale trecând peste pragul de 2 milioane de abonaţi: Inna şi Cat Music

Top 10 video-uri virale în România în 2016 (non-music)

Emisiunile de umor ale postului Antena 1, publicate pe canalele de YouTube ale acestora, s-au dovedit a fi printre cele mai urmărite pe YouTube în România în 2016. Show-ul „În puii mei” a generat cel mai viral video în 2016, iar un moment din emisiunea iUmor este pe locul trei. Muzica şi umorul celor de la Noaptea Târziu continuă să genereze printre cele mai populare video-uri, după ce anul trecut au fost pe primul loc în această listă. Creative Monkeyz şi personajele lor din serialul Robotzi sunt o prezenţă constantă între cele mai populare video-uri ale anului: Mo şi Foca sunt pentru al patrulea an la rând în topul YouTube Rewind. Alături de aceştia, pe lista celor mai virale video-uri în 2016 regăsim provocările lui Ilie, vloggerul din Chişinău care a devenit foarte popular anul acesta, parodia lui Sergiu şi Andrei, realizatorii matinalului de la KissFM, show-ul de stand-up comedy al lui Mihai Bobonete, parodia lui Codrin Bradea pe marginea personajelor din jocul Overwatch, o reclamă la dulciuri şi un test „altfel” al tehnologiei.

 

Video

Canal

1

Dani Mocanu cere taxă de protecţie pentru elevii de liceu

In Puii Mei

2

ACCIDENTE #NoapteaTârziu (Cover amuzant Nosfe ft Ruby - Condimente)

Noaptea Târziu

3

Ionuţ Rusu, cele mai tari rugăciuni funny. Cheloo: ”Am râs până am simţit că mă sufoc!”

iUmor

4

Sergiu şi Andrei & Lora - Ne impotrivim (Parodie)

KissFM Romania

5

Overwatch RAP

Codrin Bradea : Satana

6

PROVOCĂRI NEBUNE 19 !!! - ilie's vlogs

ilie's vlogs

7

Bobonete - La Vremuri Noi, Glume Noi (Sala Palatului 2015)

Bobonete Stand Up Comedy Official

8

RObotzi.S04.Ep23.Poker

CreativeMonkeyzArmy

9

Eti Puf - Beat Box

OgilvyRomania

10

Samsung Galaxy S7 Edge vs. iPhone 6S Plus Coca-Cola Freeze Test 9 Hours! Will It Survive ?

adrianisen

Top 10 cele mai populare video-uri muzicale pe YouTube în România în 2016

Trupa Carla’s Dreams este, pentru al doilea an consecutiv, în topul celor mai populare videoclipuri muzicale de pe YouTube. Mai mult, Carla’s Dreams are cele mai multe menţiuni în lista muzicală YouTube Rewind 2016, respectiv trei. Andra se regăseşte şi ea cu doua video-uri în top. Piesa “Condimente” a lui Nosfe şi Rubi îşi pune amprenta pe ambele liste YouTube Rewind de anul acesta: orginalul întregeşte podiumul videoclipurilor muzicale, iar cover-ul după ea făcut de Noaptea Târziu este locul doi în topul video-urilor virale.

 

Artist

Video

Canal

1

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.