La 28 de ani a semnat un contract cu Google datorită pantalonilor săi ieşiţi din comun

Postat la 04 august 2017 70 afişări

Joe Garvey, fondatorul şi CEO-ul Clash, un start up din San Francisco axat pe organizarea de teambuildinguri tip “vânătoare de comori”, estimează că a generat aproximativ 20% din veniturile companiei datorită patalonilor săi neobişnuiţi. În garderoba lui Garvey predomină perechile colorate de pantaloni, cu modele ieşite din comun şi care îi aduc aproximativ cinci complimente pe oră când îşi petrece timpul în centrul oraşului San Francisco.

“Cheia succesului este să transformi complimentele în conversaţii şi conversaţiile în conexiuni care să ducă la contracte”, declară antreprenorul într-un interviu acordat Business Insider. Garvey a mai spus că a reuşit să aducă unul dintre cele mai importante contracte pentru Clash după ce un angajat al Google l-a complimentat când s-au întâlnit într-o covrigărie.

Lansată în 2012, compania lui Garvey, poreclit “Crazy Pants”,  a organizat evenimente pentru Google, Facebook, Salesforce, Lyft, Vox, Yelp, Pinterest, Fitbit, Cisco, Pandora şi Sony. Evenimentele organizate de Clash implică, de cele mai multe ori, băutură, picturi faciale cu neon şi fotografii caraghioase.  Compania va ajunge la venituri de un milion de euro anul acesta, potrivit estimărilor lui Garvey. Antreprenorul îşi cumpără pantalonii de la o compania LoudMouth Golf, care asigură şi garderoba actorilor Bill Murray şi George Lopez.

Sursa: Slate.com, Business Insider, Clash

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
google,
pantaloni
/actualitate/la-28-de-ani-a-semnat-un-contract-cu-google-datorita-pantalonilor-sai-iesiti-din-comun-16682428
16682428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.