La 24 de ani a pornit o afacere care va avea un profit de 100 milioane de dolari în 2013

Autor: Alexandra Nicu Postat la 20 noiembrie 2013 1590 afişări

Pornind de la conceptul unei platforme online specializată pe vânzarea telefoanelor mobile, tabletelor şi accesoriilor wireless, pakistanezul Ahmed Khattak a reuşit să creeze o afacere ce va avea profituri de peste 100 de milioane de dolari în 2013. Compania GSM Nation LLC a fost fondată în 2010, pe când Khattak avea doar 24 de ani.

La 24 de ani a pornit o afacere care va avea un profit de 100 milioane de dolari în 2013

Tânărul a pornit afacerea după ce a observat în adolescenţă că nu putea cumpără un telefon mobil în Statele Unite ale Americii fără contract pe doi ani. Întâmplarea a avut impact asupra lui Khattak, care tocmai emigrase cu familia din Pakistan.

După ce a absolvit universitatea prestigioasă Yale, Khattak s-a axat pe propia afacere, pe care a reuşit să o pornească în urmă cu trei ani. GSM Nation LLC a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai accesate site-uri de e-commerce specializate pe vânzarea de telefoane mobile.

Printre clienţii GSM se numără organizaţii guvernamentale şi companii de top. Khattak a fost numit unul dintre cei mai interesanţi antreprenori sub 30 de ani din Statele Unite ale Americii, la doar 27 de ani fiind fondatorul unui imperiu online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
profit,
online,
telefoane mobile,
wireless
/actualitate/la-24-de-ani-a-pornit-o-afacere-care-va-avea-un-profit-de-100-milioane-de-dolari-in-2013-11709266
11709266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.