Kremlinul susţine că acuzaţiile aduse de Marea Britanie lui Vladimir Putin sunt impardonabile

Postat la 16 martie 2018 119 afişări

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat, vineri, că acuzaţiile Guvernului britanic cu privire la implicarea directă a preşedintelui rus Vladimir Putin în atacul neurotoxic care l-a vizat pe un fost agent secret rus sunt impardonabile, relatează site-ul agenţiei Tass.

Kremlinul susţine că acuzaţiile aduse de Marea Britanie lui Vladimir Putin sunt impardonabile

”Am spus în repetate ocazii că Rusia nu are nicio legătură cu această poveste. Orice referire la adresa preşedintelui nostru este şocantă şi impardonabilă”, a declarat Peskov.

Declaraţiile purtătorului de cuvânt al Kremlinului au fost făcute în contextul în care Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, a declarat că Londra consideră că este "extrem de probabil" ca atacul neurotoxic care l-a vizat pe un fost agent secret rus să fi fost ordonat direct de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.