Kremlinul critică SUA pentru suspendarea vizelor temporare unei misiuni diplomatice ruse la ONU

Postat la 13 octombrie 2017 52 afişări

Kremlinul a criticat vineri autorităţile americane pentru suspendarea emiterii vizelor temporare unei delegaţii militare ruse ce urma să participe la o şedinţă informativă a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) ce a avut loc la New York, informează Reuters.

Kremlinul critică SUA pentru suspendarea vizelor temporare unei misiuni diplomatice ruse la ONU

Un grup de înalţi oficiali ruţi nu au putut participa joi la o şedinţă informativă a Armatei chineze la ONU, din cauza deciziei SUA.

”Ca stat ce găzduieşte sediul ONU şi structurile acestuia, autorităţile americane ar trebui să aibă anumite obligaţii. Cu siguranţă, în acest caz, suntem îngrijoraţi de o asemenea situaţie şi o considerăm inacceptabilă”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.