Kremlin: Londra să ofere dovezi privind implicarea Rusiei în atacul neurotoxic sau să-şi ceară scuze

Postat la 19 martie 2018 52 afişări

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat, luni, că Marea Britanie va trebui să prezinte dovezi privind implicarea Rusiei în otrăvirea fostului spion rus sau să îşi ceară scuze, relatează site-ul agenţiei Tass.

Kremlin: Londra să ofere dovezi privind implicarea Rusiei în atacul neurotoxic sau să-şi ceară scuze

”Mai devreme sau mai târziu, trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru aceste acuzaţii. Fie vor prezenta dovezi, fie îşi vor cere scuze”, a declarat Peskov, adăugând că acuzaţiile Marii Britanii la adresa Rusiei sunt greu de explicat.

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat duminică faptul că Londra are dovezi potrivit cărora Rusia a dezvoltat în ultimii zece ani agentul neurotoxic "Noviciok" folosit pentru otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.