Kovesi: ”Modificările aduse codului penal au un efect devastator asupra anchetelor”

Postat la 14 decembrie 2017 87 afişări

Laura Codruţa Kovesi, Procurorul Şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a declarat în direct la Realitatea TV că modificările aduse legilor din justiţie vor avea un ”efect devastator asupra anchetelor penale”.

Kovesi: ”Modificările aduse codului penal au un efect devastator asupra anchetelor”

”Este vorba de un efect devastator asupra anchetelor penale pentru că se elimină foarte multe din instrumentele pe care anchetatorii le au. Aceste modificări nu vor afecta doar procurorii şi judecătorii, ci şi societatea. Dacă noi vom primi o sesizare că un primar cere mită pentru contracte, noi trebuie să anunţăm aceste persoane că am primit o sesizare. Voi vă daţi seama că în aceste situaţii nu vom mai face niciun fel de investigaţii şi astfel persoanele vor rămâne nepedepsite”, a declarat Laura Codruţa Koves în direct la Realitatea TV.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.