Kovesi îl reclamă pe Tăriceanu la CSM: Gravitatea atacurilor sporeşte zi de zi

Postat la 22 noiembrie 2017 107 afişări

Procurorul şef al DNA l-a reclamat pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la CSM, după de acesta a declarat că Direcţia a devenit "un jalnic instrument politic". Kovesi susţine că gravitatea "atacurilor" lui Tăriceanu "sporeşte de la o zi la alta".

Kovesi îl reclamă pe Tăriceanu la CSM: Gravitatea atacurilor sporeşte zi de zi

"Deşi Consiliul Superior al Magistraturii, aşa cum rezultă din comunicatul de presă din 7 februarie 2017, a invitat reprezentanţii autorităţilor statului, instituţiile de presă şi societatea civilă, la o abordare echilibrată şi rezonabilă a dezbaterii publice, ca semn de asumare a poziţiei democratice şi a echilibrului între puteri, în concordanţă cu principiile separării puterilor în stat, al cooperării ferme şi loiale între instituţii, al independenţei justiţiei şi cu efectiva respectare a limitelor dreptului la liberă exprimare, preşedintele Senatului continuă acelaşi tip de mesaj public şi face afirmaţii de o gravitate extremă la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, parte a sistemului judiciar din România", transmite DNA într-un comunicat de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.