Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Donald Tusk la Bruxelles

Postat la 21 martie 2019 24 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere, joi, la Bruxelles, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, potrivit unor fotografii publicate de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Donald Tusk la Bruxelles

Şeful statului participă joi şi vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Pe agenda de discuţii este combaterea dezinformării în contextul alegerilor pentru Parlamentul European din perioada 23-26 mai şi relaţiile externe ale UE. Potrivit agendei oficiale, joi, de la ora 13.00, Iohannis este prezent la Summitul Partidului Popular European.

De la ora 16.00, Klaus Iohannis va fi prezent la reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, prima sesiune de lucru şi apoi la ui dineu de lucru separat al Şefilor de Stat/Guvern.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bruxelles,
klaus iohannis,
donald,
intalnire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.