Klaus Iohannis, întâmpinat cu aplauze la Blaj, la un eveniment organizat de concernul german Bosch

Autor: Dan Lungu Postat la 06 iunie 2015 447 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, la Blaj, pentru a participa la Bosch Innovation Day, eveniment organizat de concernul german Bosch Rexroth, şeful statului fiind întâmpinat cu aplauze şi scandări favorabile de către cele aproximativ 500 de persoane prezente la eveniment.

La ora transmiterii acestei ştiri, preşedintele participă la evenimentul organizat într-una din halele fabricii Bosch, situată în zona industrială de la marginea oraşului Blaj, urmând să aibă întâlniri cu reprezentanţii companiei, dar şi cu cei ai administraţiei locale.transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse apropiate organizatorilor evenimentului, şeful statului va vizita fabrica Bosch de la Blaj şi va avea întrevederi cu primarul municipiului Gheorghe Valentin Rotar şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

Concernul Bosch organizează, sâmbătă, la Blaj, evenimentul Bosch Innovation Day, în cadrul căruia fabrica din localitate va putea fi vizitată şi vor fi prezentate cele mai noi inovaţii ale inginerilor şi cercetătorilor companiei, printre care maşina autonomă creată cu tehnologie Bosch.

La eveniment vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai managementului grupului Bosch din România, pentru a discuta ultimele rezultate financiare şi previziunile pentru perioada următoare.

În paralel, compania Bosch Rexroth organizează, împreună cu Primăria Blaj, Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură "Augustin Bena” Alba, Festivalul "Blaj aLive".

Festivalul se desfăşoară în perioada 5 - 6 iunie pe Câmpia Libertăţii din Blaj şi reuneşte numeroşi artişti români şi internaţionali, printre care interpretul de origine franceză Manu Chao care va concerta sâmbătă.

După orele prânzului, preşedintele Klaus Iohannis va vizita Catedrala "Sf. Treime” a Bisericii Române Unite cu Roma - Greco-Catolică şi se va întâlni cu Preafericirea Sa Lucian, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma - Greco-Catolică, ce ];i are sediul la Blaj.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
BLAJ,
/actualitate/klaus-iohannis-intampinat-cu-aplauze-la-blaj-la-un-eveniment-organizat-de-concernul-german-bosch-14413092
14413092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.