Klaus Iohannis a promulgat legea privind sărbătorirea Zilei bărbatului în data de 19 noiembrie

Postat la 04 martie 2016 146 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea pentru declararea zilei de 8 martie - Ziua femeii şi a celei de 19 noiembrie - Ziua bărbatului, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind sărbătorirea Zilei bărbatului în data de 19 noiembrie

 Legea a fost adoptată de Camera Deputaţilor la începutul lunii februarie, aleşii susţinând că "sărbătorirea celor două zile este un prilej de a îmbunătăţi relaţiile dintre sexe" şi de a promova "modele masculine pozitive", nu doar vedete.

Legea a fost adoptată cu 204 voturi "pentru", 16 "împotrivă" şi 63 de abţineri.

Potrivit propunerii legislative iniţiate de cinci senatori de la PSD şi PNL, autorităţile administraţiei publice pot organiza manifestări şi acţiuni publice dedicate sărbătoririi acestor zile, iar Televiziunea Publică şi Societatea Română de Radiodifuziune vor putea include în programele lor "emisiuni dedicate promovării drepturilor femeii sau, după caz, drepturilor bărbaţilor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lege,
barbat,
klaus iohannis,
sarbatorire,
femeie,
8 martie
/actualitate/klaus-iohannis-a-promulgat-legea-privind-sarbatorirea-zilei-barbatului-in-data-de-19-noiembrie-15096828
15096828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.