KFC lansează un smartphone. Dacă-l vrei trebuie să cheltuieşti în jur de 700 de lei

Postat la 15 iulie 2017 153 afişări

Telefonul KFC beneficiază de 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi un senzor de amprentă

KFC lansează un smartphone. Dacă-l vrei trebuie să cheltuieşti în jur de 700 de lei

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate pe teritoriul Chinei, KFC lansează o serie de produse noi. Printre acestea se numără şi un smartphone cu logoul celebrului lanţ de restaurante fast-food, care va fi produs în parteneriat cu Huawei. Acesta va fi lansat la un preţ promoţional şi va fi cel mai probabil disponibil doar pentur publicul din China. Cu siguranţă însă, vor exista metode de a importa acest telefon ieşit din comun.

Terminalul produs de Huawei pare să fie un model mid-range cu o configuraţie încă nedezvăluită complet. Acesta beneficiază de 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi un senzor de amprentă, însă nu este clar ce cameră foto include, ce procesor şi ce rezoluţie afişează display-ul. Dispozitivul este disponibil exclusiv prin Tmall, cel mai mare e-tailer din China, iar preţul este de numai 1099 yuan, echivalent cu 160 de dolari (700 de lei).

Citeşte continuarea pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.