Kelemen: Decizia de adoptare a OUG privind fiscalitatea a fost proastă

Postat la 25 ianuarie 2019 42 afişări

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că decizia de adoptare a OUG privind fiscalitatea a fost proastă şi a anunţat că formaţiunea politică pe care o conduce va propune modificarea acestui act normativ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Kelemen: Decizia de adoptare a OUG privind fiscalitatea a fost proastă

Kelemen Hunor a declarat, vineri, la CRU al UDMR de la Târgu Mureş, că este nevoie de o jumătate de an pentru ca societatea să se poată pregăti, de la administraţiile publice, la IMM-uri, până la marile firme multinaţionale, pentru noile reguli ale jocului.

”S-a luat o altă decizie proastă, pentru care criticăm Guvernul. În ultimele zile din decembrie s-a adoptat o OUG prin care politica fiscală este schimbată, se schimbă o mulţime de lucruri într-un domeniu căruia nu îi plac mişcările bruşte. Este nevoie de o jumătate de an pentru ca societatea să se poată pregăti, de la administraţiile publice, la IMM-uri, până la marile firme multinaţionale, pentru noile reguli ale jocului. În acest moment, această OUG nici nu poate fi aplicată şi mă întreb cum va decurge dezbaterea parlamentară, nu va fi o plimbare de plăcere pentru că prin aceasta haosul doar creşte. Situaţia trebuie îmbunătăţită şi să vedem dacă este nevoie de corecţii. (...) Am criticat şi criticăm în continuare acest Guvern şi această coaliţie guvernamentală, vom înainta propuneri de modificare şi în cazul ordonanţei privind fiscalitatea”, a spus Kelemen.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.