Judeţul din Romania unde poliţistii nu mai dau amenzi şoferilor

Postat la 20 martie 2017 391 afişări

În Dolj nu se mai dau amenzi de circulaţie, ci doar avertismente din cauza salariilor mici ale poliţiştilor

Judeţul din Romania unde poliţistii nu mai dau amenzi şoferilor

Guvernul face experimente proaste, periculoase şi neasumate cu vieţile oamenilor - zi de zi, de când s-a înscăunat, cu tot cu ordonanţe pentru acesta şi promisiuni SF onorate numai pentru unii angajaţi în serviciile publice. Poliţiştii au cerut să li se aducă salariul minim la 1.450 de lei, cota brută minimă legală. Acum, salariul porneşte de la 600 de lei (cota din 2009) şi se adaugă sporuri. În total, 40.000 de poliţişti au luat mai puţini bani decât li s-ar fi cuvenit.

Direcţia financiară a spus că un maximum de 300 de lei e prevăzut pentru măririle salariale ale poliţiştilor, iar ministra Carmen Dan nu a putut să facă mai mult pentru ei. De aici au pornit şi protestele din ultima săptămână. Astfel, s-a ajuns la o situaţie mult mai periculoasă care împunge în conştiinţa probabil nulă a Guvernului. Conform unei publicaţii online de ştiri din România, poliţiştii din Dolj nu mai dau amenzi de azi, ci doar avertismente până se vor recalcula salariile de bază la salariul minim net pe ţară. Sindicaliştii din Europol spun că poliţiştii aduc lunar la buget 20 de mil. de euro din amenzile date pe stradă – conform unei surse de ştiri online din România.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.