Judecarea contestaţiei lui Mihai Stoica, amânată: "Fac puşcărie degeaba"

Postat la 25 aprilie 2014 59 afişări

Judecarea contestaţiei privind anularea pedepsei primită de Mihai Stoica în dosarul transferurilor de jucători a fost amânată, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, până la 23 mai, acesta spunând imediat după această decizie că face închisoare degeaba.

Judecarea contestaţiei lui Mihai Stoica, amânată: "Fac puşcărie degeaba"

 Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis să amâne judecarea contestaţiei în anulare formulată de Mihai Stoica întrucât avocaţii acestuia au depus la dosar minuta unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) privind aplicarea prescripţiei penale. Potrivit acestei decizii, prescripţia este o instituţie autonomă, motiv pentru care magistraţii o pot aplica în funcţie de Codul penal - fie cel vechi, fie cel nou - în funcţie de cel care îi este mai favorabil inculpatului.

Judecătorii CAB au decis să amâne discutarea acestei contestaţii pentru că motivarea deciziei ICCJ nu a fost publicată în Monitorul Oficial. La auzul acestei decizii, Mihai Stoica a ţinut să precizeze că judecătorilor le este uşor să vorbească, însă el stă în puşcărie.

"Sunt singurul condamnat căruia nu i s-a cerut pedeapsă. Ministerul Public n-a cerut pedeapsă în cazul meu. Vă este uşor să amânaţi, dar eu fac puşcărie degeaba. (...) Am venit de la ora 6.00 dimineaţa, pentru ca dumneravoastră să amânaţi acum. E uşor de vorbit, însă eu stau la puşcărie", a spus fostul manager general al echipei Steaua Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecarea-contestatiei-lui-mihai-stoica-amanata-fac-puscarie-degeaba-12525404
12525404
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.