Joseph Biden sugerează că ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al SUA

Autor: Mihai Draghici Postat la 22 ianuarie 2015 37 afişări

Vicepreşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a sugerat miercuri că s-ar putea înscrie în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte, unde probabil o va avea ca adversară pe Hillary Clinton, potrivit site-ului MSNBC.

"Ca să fiu direct cu voi, cred că aş face o treabă bună în scrutinul prezidenţial din 2016", a declarat Biden la o emisiune a postului NBC.

"Însă acum mă concentrez pe relansarea economică. Am suficient timp pentru a lua o decizie până la vară şi voi anunţa decizia în acest interval", a spus Biden.

"Există o şansă de a fi contracandidatul lui Hillary Clinton" în scrutinul din Partidul Democrat pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia SUA, a adăugat Biden.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
BIDEN,
PREŞEDINŢIE
/actualitate/joseph-biden-sugereaza-ca-ar-putea-candida-pentru-functia-de-presedinte-al-sua-13779691
13779691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.