Jose Mourinho a semnat cu Manchester United

Postat la 27 mai 2016 46 afişări

Jose Mourinho a semnat cu Manchester United

Antrenorul portughez José Mourinho este începând de vineri noul manager al clubului englez de fotbal Manchester United, după ce a semnat un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane, cu opţiune de prelungire până în anul 2020, informează site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 53 de ani, Jose Mourinho este unul dintre cei mai de succes antrenori din ultimii ani, având în palmares 2 trofee ale Ligii Campionilor, cu Porto în 2004 şi cu Inter Milano în 2010 dar şi titluri de campion în patru ţări diferite: Portugalia, Anglia, Italia şi Spania.

"José este pur şi simplu cel mai bun manager din fotbalul de astăzi. A câştgat trofee şi a creat jucători importanţi în europa şi bineînţeles cunoaşte foarte bine fotbalul britanic, unde a câştigat de trei ori titlul Nu puteam rata oportunitatea de a-l aduce la Manchester United. Modul său de a câştiga este ideal pentru viitorul acestui club." a spus Ed Woodward, preşedintele clubului Manchester United.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jose-mourinho-a-semnat-cu-manchester-united-15383292
15383292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.