José Feliciano, cunoscut pentru hitul "Feliz Navidad", va concerta la Bucureşti pe 16 martie 2015. Ce preţuri au biletele - VIDEO

Autor: Dorina Călin Postat la 22 decembrie 2014 47 afişări

José Feliciano, cunoscut în întreaga lume pentru piesa "Feliz Navidad" ("Crăciun Fericit!"), va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 martie 2015, de la ora 20.00, informează organizatorii, German Quality Entertainment.

Potrivit organizatorilor, accesul publicului la concertul de la Sala Palatului va fi permis de la ora 19.00.

De la pop la rock, de la jazz la gospel, flamenco, bolero, alături cele mai cunoscute piese ale artistului, printre care "Feliz Navidad" şi "Che Sara" - acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru publicul din România.

Biletele pentru spectacolul pe care José Feliciano îl va susţine la Bucureşti pot fi achiziţionate la preţuri promoţionale până pe 28 decembrie: categoria I - 284 de lei, categoria II - 189 de lei, categoria III - 141 de lei şi categoria IV - 45 de lei. După 28 decembrie, preţurile vor fi următoarele: categoria I - 299 de lei, categoria II - 199 de lei, categoria III - 149 de lei şi categoria IV - 49 de lei. Biletele sunt disponibile online, pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro şi salapalatului.ro, dar şi în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos, Diverta şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Cântăreţul, chitaristul şi compozitorul José Feliciano s-a născut pe 10 septembrie 1945, în Lares, Puerto Rico. José Feliciano s-a născut orb, iar, în 1950, părinţii s-au mutat în New York, în zona unde stăteau foarte mulţi spanioli. Aici Feliciano a descoperit acordeonul şi, la vârsta de 9 ani, a avut prima sa apariţie live la teatrul Bronx El Teatro Puerto Rico, unde a cântat la chitară.

În 1964 a înregistrat primul său album. Succesul a fost atât de mare încât, în 1968, a fost ales să cânte la Mundial de Béisbol, unde a interpretat "The Star-Spangled Banner", imnul naţional al Statelor Unite ale Americii. De atunci a început cariera sa de interpret în limba engleză, într-un stil care oscila între folk şi blues.

În 1971 a participat la Festivalul de la San Remo, cu piesa "Che Sara", compusă de Jimmy Fontana şi care a fost unul dintre cele mai mari succese ale anului, iar, în 1975, a fost ales ca muzician de studio la albumul "Rock n' Roll" al lui John Lennon, participand cu chitara sa pentru trei piese. În 1973 şi-a câştigat succesul cu piesa "Feliz Navidad".

José Feliciano ştie să cânte la 17 instrumente, printre care contrabas, banjo, orgă, double six, mandolina, muzicuţă, pian, harpă, acordeon şi alte instrumente specific sud-americane, ca timbales, timbalines, kazoo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JOSÉ FELICIANO,
CONCERT,
MUZICĂ
/actualitate/jos-feliciano-cunoscut-pentru-hitul-feliz-navidad-va-concerta-la-bucuresti-pe-16-martie-2015-ce-preturi-au-biletele-video-13734929
13734929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.