Jonah Hill a prizat atât de multă cocaină falsă în timpul unor filmări, încât a ajuns la spital

Postat la 23 august 2016 170 afişări

Jonah Hill a prizat atât de multă cocaină falsă în timpul unor filmări, încât a ajuns la spital

Actorul Jonah Hill a mărturisit recent că a inhalat atât de multă cocaină falsă în timpul filmărilor pentru "Wolf of Wallstreet", încât a ajuns la spital, informează contactmusic.com

Jonah Hill a mărturisit într-un interviu acordat recent lui Bill Simons Hill că a petrecut şapte luni pe platoul de filmare pentru producţia "Wolf of Wallstreet", prizând cocaină falsă în fiecare zi. Actorul a dezvăluit că a ajuns la spital, în timpul filmărilor, după ce a inhalat prea multă cocaină falsă.

Hill a jucat rolul lui Donnie Azoff în filmul lui Martin Scorsese, ce a avut premiera în 2014, iar personajul său prizează cocaină aproape la fiecare apariţie în prim plan.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.