Jolidon la Salonul de Lenjerie de la Paris – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 06 februarie 2013 105 afişări

Jolidon a participat la Salonul de Lenjerie de la Paris, care s-a derulat sub egida unei duble aniversări: 50 de ani de la prima ediţie a salonului parizian şi 20 de ani de la înfiinţarea companiei clujene, informeză compania.

Cel mai important eveniment mondial din domeniu reuneşte marile branduri de lenjerie, marii producători de materii prime şi accesorii, precum şi cele mai prestigioase birouri de stil. Cei 16.372 de vizitatori înregistraţi anul acesta au reprezentat toate canalele de distribuţie: marile magazine, reţelele specializate de lenjerie, gold buyers, distribuitori şi retaileri off şi on line.

Standul Jolidon a prezentat dublul mesaj aniversar prin elemente special construite: decoraţiunile şi ornamentele vintage, creaţiile artistice realizate integral de mână şi care se citesc cursiv în colaje din materiale diferite (textile, lemn, accesorii aurite).

În cadrul standului, pe întreaga perioada a salonului, Jolidon şi-a prezentat colecţiile în faţa clienţilor proprii prin cele cinci parade zilnice realizate împreună cu trupa de balet Edi Stancu.

Organizatorii au ales brandul Jolidon pentru finalul spectacolului de modă prilejuit de aniversarea celor 50 de ani de existentă a salonului. Piesele de rezistenţă ale colecţiilor au fost selecţionate în toate expoziţiile şi forumurile organizate în cadrul salonului.

Colecţiile lansate cu acest prilej sunt aferente sezonului toamnă/iarnă 20132014,Pentru brandurile consacrate din portofoliul Jolidon: Jolidon Fashion, Jolidon Clandestine, Jolidon Men, Prelude şi Lilly. SIL Paris 2013 a prilejuit însă şi lansarea unor colecţii speciale, în premieră absolută, menite să completeze universul Jolidon: Bridal Moments (Pearls, Diamond si Bridal nights) - adresată viitoarelor mirese si Jolidon Natural - plecând de la ideea materialelor naturale.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Jolidon la Salonul,
lenjerie,
Paris
/actualitate/jolidon-la-salonul-de-lenjerie-de-la-paris-galerie-foto-si-video-10546913
10546913
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.