Jocuri - Diablo III apare pe 15 mai - GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 16 martie 2012 31 afişări

Companiile Blizzard şi Activision au anunţat data oficială de lansare a jocului Diablo III, pe 15 mai. Cei interesaţi pot lansa pre-comenzi începând cu 15 martie, mai precizează un comunicat al companiilor.

Jocul va fi disponibil în magazine şi online, prin intermediul websiteului battle.net al Blizzard.Datele stabilite pentru lansare sunt: 15 mai pentru SUA, Canada, E$uropa, Coreea de Sud, Asia de SE, Australia, Noua Zeelandă, Taiwan, Hong Kong.

Pentru Rusia şi ţările din America Latină jocul va fi disponibil din 7 iunie, în magazine şi digital. Diablo III va fi disponibil în spaniolă, portugheză, franceză, germană, italiană, poloneză, rusă, coreană şi chineză.

Online jocul poate fi rezervat la adresa http://www.blizzard.com/games/d3/.

Preţul recomandat este de 59,99 dolari pentru DVD. Versiunea Collector's Edition va fi vândută numai în magazine, cu 99,99 dolari şi va include jocul, două DVD behind-the-scenes, un CD cu muzica jocului, o carte cu 208 pagini şi un stick USB "soulstone" de 4 GB cu Diablo II.

Jucătorii de World of Warcraft pot primi o copie gratis a jocului dacă îşi fac un abonament de un an la WoW (http://www.worldofwarcraft.com/annualpass).

Diablo este un joc RPG - acţiune care a vândut în total 18,5 milioane de copii în întreaga lume.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Joc,
Diablo III,
Blizzard,
Activision
/actualitate/jocuri-diablo-iii-apare-pe-15-mai-galerie-foto-9406470
9406470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.