Jocul Call of Duty 3 ajunge până la urmă în magazine - GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 09 noiembrie 2011 46 afişări

După ce aproape se renunţase la dezvoltarea jocului după ce o bună parte din echipa responsabilă de proiect a demisionat anul trecut, Call of Duty: Modern Warfare 3 a fost lansat în Marea Britanie, scrie BBC News.

Peste 500 de magazine britanice au derulat evenimente speciale cu ocazia lansării Call of Duty: Modern Warfare 3. Predecesorul Black Ops a avut vânzări de peste un miliard de dolari la nivel mondial în primele şase săptămâni de la lansare.

Până la finele anului, producătorul va vinde peste 20 de milioane de exemplare la nivel mondial, în ciuda competiţiei puternice din partea Battlefield 3, jocul producătorului Electronic Arts, potrivit estimărilor IHS Screen Digest.

Acţiunea jocului o continuă pe cea din Modern Warfare 2, jucătorii luând rolul forţelor speciale care se opun invaziei ruseşti în SUA şi Europa. Bătălia se desfăşoară în mai multe locuri din Marea Britanie, Franţa şi Germania, dar şi Africa, India şi Orientul Mijlociu.

Modern Warfare 3 este primul titlu dezvoltat în ultimii doi ani de Infinity Ward, creatorul seriei Call of Duty.

Jocul nu a ajuns însă pe piaţă fără probleme, după ce o parte din echipa responsabilă de proiect a demisionat anul trecut. Activision i-a concediat anul trecut pe Jason West şi Vincent Zampella, fondatorii Infinity Ward, acuzându-i de comportament nepotrivit descris ulterior drept insubordonare şi luare a deciziilor în interes personal.

Cei doi au pornit un nou studio, Respawn Entertainment, care a semnat un contract cu Electronic Arts. Aproximativ 40 de oameni din noua echipă au lucrat anterior la unul din jocurile din seria Modern Warfare.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Joc,
Call of Duty 3,
magazine
/actualitate/jocul-call-of-duty-3-ajunge-pana-la-urma-in-magazine-galerie-foto-si-video-8954844
8954844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.