Job plătit cu 2400 de euro pe lună in Germania.Ce trebuie să faci pentru a fi angajat daca eşti din România

Postat la 29 aprilie 2016 8977 afişări

Job plătit cu 2400 de euro pe lună in Germania.Ce trebuie să faci pentru a fi angajat daca eşti din România

Salariul oferit pentru postul de şofer în Germania este între 1600-2400 de euro pe lună, iar jobul include şi sporuri de muncă duminica, de noapte, sau pentru lucrul de sărbători. În plus, şoferii primesc diurnă zilnică de 12 euro.

Anunţul este publicat de Europakraft Jobs pe platforma online OLX. Candidaţii pentru a fi eligibili pentru post trebuie să aibă un atestat transport persoane tip CARD, minim 1 an de experienţă şi să cunoască limba germană, la nivel A2, conversaţional.

Şoferii vor fi cazaţi în regim hotel, pensiune sau casă de vacanţă şi firma promite să le acorde ajutor în găsirea unei locuinţe. Banii pentru cazare sunt retraşi din salariu la finalul lunii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/job-platit-cu-2400-de-euro-pe-luna-in-germania-ce-trebuie-sa-faci-pentru-a-fi-angajat-daca-esti-din-romania-15276547
15276547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.