Jeremy Corbyn confirmă că laburiştii vor ca Marea Britanie să rămână în uniunea vamală UE

Postat la 26 februarie 2018 38 afişări

Liderul partidului britanic de opoziţie, Jeremy Corbyn, a confirmat faptul că laburiştii vor ca Marea Britanie să rămână în Uniunea Vamală, dar condiţia este ca statul britanic să aibă rol decisiv în viitoarele afaceri, informează site-ul cotidianului The Guardian.

Jeremy Corbyn confirmă că laburiştii vor ca Marea Britanie să rămână în uniunea vamală UE

"Am argumentat de mult timp că o uniune vamală este o opţiune viabilă pentru înţelegerea finală. Aşadar, Partidul Laburist vrea să negocieze o nouă uniune vamală între UE şi Marea Britanie, care să asigure că nu există taxe în ceea ce priveşte exportul cu Europa şi evitarea unei frontiere stricte", a declarat acesta.

"Laburiştii respectă rezultatul referendumului şi faptul că Marea Britanie va părăsi UE. Cu toate acestea, nu vom susţine nicio înţelegere care va cauza pagube permanente locurilor de muncă, drepturilor omului şi standardelor de viaţă", a adăugat acesta.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.