Jean-Marie Le Pen, spitalizat cu probleme cardiace după disputele violente cu Marine Le Pen

Autor: Departamentul Externe Postat la 16 aprilie 2015 259 afişări

Jean-Marie Le Pen, preşedintele onorific al partidului francez de extremă-dreapta Frontul Naţional (FN), a fost spitalizat joi, la Paris, din cauza unor probleme cardiace, informează presa franceză.

"Am o mică problemă cardiacă, nu este grav", a explicat Jean-Marie Le Pen, potrivit Le Figaro.

"Sunt bine", a spus eurodeputatul în vârstă de 86 de ani.

Potrivit unor surse medicale, problemele cardiace ar putea fi rezultatul recentelor "şocuri emoţionale" suferite de Jean-Marie Le Pen pe fondul disputelor cu fiica sa, Marine Le Pen, preşedintele executiv al Frontului Naţional.

Jean-Marie Le Pen a renunţat luni, pe fondul disputelor cu fiica sa Marine Le Pen, la candidatura în scrutinul regional din Paca, programat în decembrie. Disensiunile dintre Marine Le Pen, liderul partidului extremist francez Frontul Naţional, şi tatăl ei, Jean-Marie Le Pen, se accentuaseră în ultima săptămână, acesta din urmă afirmând că fiica lui i-ar vrea "moartea". Marine Le Pen criticase recentele afirmaţii ale tatălui său, care a catalogat camerele de gazare naziste un "detaliu al istoriei". În acest context, liderul Frontului Naţional, Marine Le Pen declarase că se opunea candidaturii tatălui ei în calitatea de cap de listă la alegerile locale din decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
JEAN-MARIE LE PEN,
/actualitate/jean-marie-le-pen-spitalizat-cu-probleme-cardiace-dupa-disputele-violente-cu-marine-le-pen-14124881
14124881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.