Japonia trecere la fapte: Autorităţile vor efectua controale la toate exchange-urile de criptomonede

Postat la 29 ianuarie 2018 312 afişări

Instituţia de reglementare financiară din Japonia a anunţat că va efectua inspecţii la toate exchange-urile de criptomonede din ţară, şi a avertizat exchange-ul Coincheck să îşi „pună actele în ordine”, după ce acesta a fost victima unui atac cibernetic în cadrul căruia hackerii au furat criptomonede în valoare de 530 de milioane de dolari, potrivit Reuters.

Japonia trecere la fapte: Autorităţile vor efectua controale la toate exchange-urile de criptomonede

Jaful scoate în evidenţă vulnerabilităţile din tranzacţionarea criptomonedelor, un asset pe care autorităţile din toată lumea încearcă să îl reglementeze. Acest risc este cu atât mai mare pentru Japonia cu cât oficialii de la guvernare au anunţat că vor paria masiv pe industria de fintech pentru a stimula creşterea economică.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.