Jandarmeria spune cine este procurorul militar care a fost prezent la protestul din 10 august

Postat la 14 august 2018 163 afişări

Jandarmeria precizează că, de fapt, la protestul din 10 august a fost prezent locotenent colonel Bogdan Pîrlog de la Parchetul Militar, între orele 17:00-04:00, care s-a autosesizat cu privire la evenimentele de la miting, deşi alt procuror militar spune că niciun coleg nu s-a aflat în Piaţă.

Jandarmeria spune cine este procurorul militar care a fost prezent la protestul din 10 august

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, Jandarmeria Bucureşti face următoarea precizare: În data de 10 august a.c., în Piaţa Victoriei, pe timpul asigurării şi restabilirii ordinii publice a fost prezent domnul locotenent colonel magistrat Pîrlog Bogdan din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. Acesta s-a autosesizat cu privire la evenimentele din Piaţa Victoriei fiind prezent în intervalul orar 17.00-04.00 atât în punctul de comandă înaintat cât şi în zona dispozitivelor alături de reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei şi autorităţilor publice centrale şi locale”, a precizar Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Precizările vin după ce Ionel Corbu, procurorul care se ocupă de dosarul privind violenţele de la protestul din 10 august, a declarat că niciun procuror militar nu s-a aflat, în acea zi, alături de jandarmi pentru a supraveghea intervenţia, aşa cum a spus Carmen Dan, şi că Jandarmeria a cerut asistenţă abia pe 11 august.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.