Jandarmeria iese la cumpărături de GRENADE şi CARTUŞE. Câţi BANI va costa noua ÎNZESTRARE

Postat la 21 iunie 2018 44 afişări

Jandarmeria a lansat o licitaţie publică pentru achiziţionarea de muniţie, pentru a completa deficitul de înzestrare al unităţilor Jandarmeriei Române.

Jandarmeria iese la cumpărături de GRENADE şi CARTUŞE. Câţi BANI va costa noua ÎNZESTRARE

Astfel, potrivit anunţului postat pe SEAP, Jandarmeria vrea să cumpere 300 de grenade de mână cu efecte speciale, acustice şi luminoase, 1.556 de grenade fumigene, dintre care 356 de culoare albă, 300 de culoare albastră, 300 de culoare galbenă şi 300 de culoare verde.

De asemenea, pe lista Jandarmeriei se află achiziţionarea a 2.000 de petarde unice, dar şi a 20.000 de cartuşe de calibru 9X19mm pentru antrenament cu efect de marcare, dintre care 8.000 bucăţi de culoare roşie, 8.000 de culoare albastră şi 4.000 de culoare verde.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.