Jan Garbarek concertează la Bucharest Jazz Festival 2018

Postat la 02 mai 2018 204 afişări

Saxofonistul norvegian Jan Garbarek, nominalizat la premiile Grammy, se numără printre invitaţii celei de-a şaptea ediţii a Bucharest Jazz Festival, care va avea loc în perioada 2 - 8 iulie, la ARCUB şi în Piaţa George Enescu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Jan Garbarek concertează la Bucharest Jazz Festival 2018

Festivalul, care aduce în fiecare vară la Bucureşti legende ale jazzului internaţional în concerte şi ateliere cu acces liber pentru public, îi va avea ca invitaţi anul acesta, printre alţii, pe Jan Garbarek, Trilok Gurtu, Lars Danielsson Quartet, Teodora Enache and The Prophet Band şi Bucharest Jazz Orchestra feat. Bluie Noise.

Artistul nominalizat la Grammy Jan Garbarek va concerta pe scena din Piaţa George Enescu alături de percuţionistul Trilok Gurtu, unul dintre capetele de afiş ale ediţiei din 2016. Jan Garbarek Group va cânta la Bucureşti pe 7 iulie, în cadrul unui turneu european.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.