Jaf la o benzinărie din Blaj: Patru bărbaţi au lovit-o pe vânzătoare şi au furat peste 22.000 de lei

Autor: Dana Pasca, Dan Lungu Postat la 22 noiembrie 2014 70 afişări

Patru bărbaţi au jefuit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o benzinărie din municipiul Blaj, judeţul Alba, hoţii reuşind să fure peste 22.000 de lei dintr-un seif, după ce au lovit-o şi au legat-o pe vânzătoare, ei fiind căutaţi de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Judeţeană Alba, patru bărbaţi sunt căutaţi de poliţişti după ce au jefuit o benzinărie din municipiul Blaj, agresând-o pe angajata staţiei şi reuşind să fugă cu peste 20.000 de lei, bani din încasări.

Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00, patru bărbaţi au profitat de faptul că angajata staţiei de carburanţi a ieşit din incintă, au imobilizat-o şi au sustras dintr-un seif suma de 22.400 de lei, bani proveniţi din încasări.

Femeia a fost lovită de către cei patru agresori şi apoi legată până când aceştia au putut să fure banii din seif.

Ea a reuşit să apese butonul de panică imediat după plecarea celor patru hoţi, iar la câteva minute acolo a sosit un echipaj al firmei de pază şi protecţie cu care avea contract benzinăria, iar agenţii de pază au sesizat Poliţia.

Angajata, în vârstă de 51 de ani, a fost transportată la Spitalul din Blaj cu multiple răni la faţă, suferite în urma agresiunii, iar medicii au decis să o interneze pentru a o ţine sub supraveghere medicală.

Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă în acest caz, pentru a-i identifica pe autorii tâlhăriei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JAF,
BENZINĂRIE,
ANCHETĂ
/actualitate/jaf-la-o-benzinarie-din-blaj-patru-barbati-au-lovit-o-pe-vanzatoare-si-au-furat-peste-22-000-de-lei-13621027
13621027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.