JAF în stil comando la un club de fotbal de primă ligă: ”Au neutralizat personalul de pază, au furat bani din seif şi documente importante”

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 14 septembrie 2019 47 afişări

Atletico Tucuman, club de primă ligă din fotbalul argentinian, a fost jefuit în stil comando. Potrivit oficialilor clubului, atacatorii au furat sume de bani şi documente importante din birouri.

”Au neutralizat personalul de pază, au distrus seifele şi au furat documente şi bani. S-au folosit de aparatură pentru a dezactiva sistemele de alarmă, apoi au forţat uşile şi ferestrele”, se arată într-un comunicat emis de clubul din Argentina, citat de prosport.ro

Oficialii lui Atletico Tucuman au dat asigurări că paguba financiară nu a fost una de natură să pericliteze activitatea clubului, precizând că sumele importante sunt ţinute în conturile din bancă. Totuşi, este a doua oară în mai puţin de un an când clubul este victima unei astfel de operaţiuni. În noiembrie 2018, hoţii au pătruns în sediu şi au sustras documente importante.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
bani,
documente,
furt,
comando,
fotbal,
liga,
atac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.