Ivanka Trump, din ce în ce mai apropiată de premierul Canadei, Justin Trudeau. Ce interpretare dă presa relaţiei celor doi

Postat la 17 martie 2017 4723 afişări

Premierul Canadei, Justin Trudeau a fost adeseori pe poziţii adverse cu preşedintele Statelor Unite. În ciuda acestui lucru, Trudeau pare a fi din ce în ce mai apropiat cu fiica liderului de la Casa Albă, Ivanka.

Ivanka Trump, din ce în ce mai apropiată de premierul Canadei, Justin Trudeau. Ce interpretare dă presa relaţiei celor doi

Premierul Canadei Justin Trudeau a participat la un spectacol de musical pe Broadway, New York, însoţit de Ivanka Trump, fiica preşedintelui.

Ivanka a zburat tocmai din Washington DC pentru a fi prezentă la eveniment, în calitate de invitat special al lui Trudeanu, lipsind chiar de la un miting al tatălui său, Donald Trump, organizat în Nashville.

Relaţia de prietenie dintre cei doi a început după ce au participat în februarie la o cină în Washington DC.

CITEŞTE CONTINUAREA PE MEDIAFAX.RO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romance,
italia,
caz,
experienta,
trecere,
plecare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.