Ivan Patzaichin deschide un restaurant pescăresc în Bucureşti, după modelul celui deţinut deja la Tulcea

Postat la 29 ianuarie 2018 530 afişări

Restaurantul Ivan Pescar & Scrumbia Bar, un proiect culinar al Asociaţiei Ivan Patzaichin-Mila 23 şi al Asociaţiei RO-PESCADOR, s-a deschis săptămâna trecută în Bucureşti, la parterul clădirii The ARK din cartierul Uranus.

Ivan Patzaichin deschide un restaurant pescăresc în Bucureşti, după modelul celui deţinut deja la Tulcea

Acesta este al doilea restaurant marca Ivan Pescar, după cel din Tulcea, ambele propunând gastronomia specifică a Deltei Dunării, reţete tradiţionale lipoveneşti şi vinuri din Dobrogea.

 

”Numele restaurantului, Ivan Pescar, este numele unei specii de păsări care trăieşte şi în România, în Delta Dunării. I se mai spune şi pescărelul albastru (Alcedo Ahttis), sau King Fisher”, se arată în comunicatul asociaţiei.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.