Italia oferă GRATUIT peste 100 de castele şi turnuri. Cum poţi să devii proprietar

Postat la 19 iunie 2017 421 afişări

Ţi-ai dorit vreodată să locuieşti într-un castel, dar banii ţi-au stat în cale? Guvernul de la Roma are soluţia perfectă pentru tine: oferă 103 clădiri istorice, inclusive castele, mănăstiri şi turnuri, din toată Italia, gratuit.

Italia oferă GRATUIT peste 100 de castele şi turnuri. Cum poţi să devii proprietar

Printre aceste proprietăţi se numără Castello di Blera Lazio, un castel de secol 11, nu departe de Roma, sau Castello di Montefiore, un castel de secol 13, în regiunea Marche, în estul Italiei.

Înainte de a-ţi face bagajele şi de a-ţi perfecţiona vocabularul italian, trebuie să ştii că romanii impun o condiţie anume, notează The Independent. Clădirile vor fi oferite gratuit persoanelor care vin cu proiecte concrete despre cum vor renova şi vor transforma locul respectiv într-un obiectiv turistic, pentru a ajuta la dezvoltarea turismului în zonele alese.

Fie că transformă clădirea într-un hotel, centru spa, restaurant sau orice altă atracţie turistică ingenioasă, viitori proprietari trebuie să demonstreze cum vor aduce vizitatori către ceea ce Italia speră să devină viitorii "magneţi" de turişti ai Italiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
gratuit,
proprietar,
castel,
roma,
bani,
cladiri,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.