Isterie cu apelurile la 112. O fată de 14 ani i-a spus mamei că e răpită pentru a-şi ascunde adevărata intenţie

Autor: Ilinca Nazarie Postat la 25 august 2019 61 afişări

O fată de 14 ani, din localitatea Ciurea, judeţul Iaşi a plecat la Bucureşti, pentru a se întâlni cu iubitul cunoscut pe Facebook şi i-a spus mamei sale că a fost răpită. Speriată, femeia a sunat la 112, iar copila a fost găsită în scurt timp.

O femeie de 36 de ani, din localitatea ieşeană Ciurea, a sunat la 112 pentru a anunţa că fiica ei în vârstă de 14 a fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute, după ce fata şi-a sunat mama relatându-i întâmplarea.

Poliţiştii au căutat copila şi au găsit-o la scurt timp în comuna învecinată, iar aceasta le-a povestit oamenilor legii că a fost fost răpită şi sechestrată.

„A declarat faptul că în dimineaţa zilei de 24 august, în timp ce se deplasa spre satul Şcheia, ar fi fost luată la ocazie cu un autoturism tip dubă, după care ocupanţii acestuia ar fi legat-o de mâini şi picioare şi ar fi dus-o într-un loc necunoscut, iar ulterior, în jurul orei 10.00, ar fi reuşit să scape şi i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism, în comuna Şcheia", se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Poliţia Iaşi.

În urma declaraţiilor fetei, a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că totul era o farsă şi, în realitate, fata a inventat povestea cu răpirea şi sechestrarea pentru a fugi la un iubit pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FATĂ,
RĂPIRE,
IUBIT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.