LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Israelul şi Hamas au acceptat un armistiţiu umanitar de 12 ore în Fâşia Gaza

Postat la 26 iulie 2014 28 afişări

Armata israeliană a confirmat, într-un comunicat, că acceptă să respecte, începând de sâmbătă, la ora locală 08.00 (08.00, ora României), un armistiţiu umanitar de 12 ore în Fâşia Gaza. Un oficial al mişcării islamiste palestiniene Hamas a anunţat mai devreme că organizaţia şi-a dat acordul în vederea respectării un armistiţiu de 12 ore.

Israelul şi Hamas au acceptat un armistiţiu umanitar de 12 ore în Fâşia Gaza

 Potrivit unui comunicat al armatei israeliene, Israelul intenţionează, totuşi, să riposteze "în cazul în care teroriştii vor încerca să exploateze această perioadă pentru a ataca militari sau a trage în direcţia unor civili israelieni".

"În cursul armistiţiului, activităţile operaţionale pentru localizarea şi neutralizarea tunelurilor din Fâşia Gaza vor continua", a avertizat armata israeliană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/israelul-si-hamas-au-acceptat-un-armistitiu-umanitar-de-12-ore-in-fasia-gaza-12982726
12982726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.