Israel rămâne organizatorul Eurovision 2019, după un acord financiar încheiat în ultimul moment

Postat la 16 august 2018 51 afişări

Israelul rămâne organizatorul ediţiei din 2019 a Eurovision Song Contest, rol care i-a revenit după ce reprezentanta sa, Netta Barzilai, a câştigat competiţia de anul acesta, graţie unui acord financiar încheiat în ultimul moment, potrivit haaretz.com.

Israel rămâne organizatorul Eurovision 2019, după un acord financiar încheiat în ultimul moment

Organizatorul Eurovision, European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa, a lansat un ultimatum, cerând Israelului, până marţi, o garanţie de 12 milioane de euro, în cazul în care concursul ar fi anulat.

Oficiul public pentru radio şi televiziune din Israel şi Ministerul de Finanţe din această ţară au fost în conflict în ultimele săptămâni, ameninţându-se reciproc că vor anula concursul, considerat foarte important pentru imaginea acestui stat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.