Iphone 5 va avea un ecran curbat

Postat la 23 mai 2011 9 afişări

Sunt foarte multe zvonuri despre cum va fi iPhone 5, insa cele mai recente care circula in jurul furnizorilor taiwanezi de piese pentru telefoanele Apple este ca viitoarea generatie va avea un ecran curbat, potrivit mai multor surse din industrie citate de DigiTimes.

Conform acelorasi surse, producatorii de ecrane protectoare sunt reticienti sa se angajeze in investitii pentru echipamente de taiere de sticla, datorita investitiilor imense implicate. Cu toate acestea, in scopul de a impinge inainte productia sticlei curbate, Apple a cumparat 200 - 300 de masini pentru taierea sticlei pentru a fi utilizate in productia ecranelor, spun sursele

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Iphone 5,
ecran curbat,
Apple
/actualitate/iphone-5-va-avea-un-ecran-curbat-8280483
8280483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.