iPhone 12 va arăta altfel. Apple schimbă design-ul pentru prima dată după mult timp

Autor: Sebastian Ujica Postat la 14 septembrie 2020 531 afişări

Mai ai de aşteptat până vei vedea iPhone 12. Din cauza pandemiei, Apple îl va lansa luna viitoare. Rivala Samsung a "furat startul". A lansat deja noul Note. Un clip apărut pe net confirmă schimbarea de design pe care o va avea iPhone 12. Apple se întoarce la stilul din urmă cu jumătate de deceniu. Ca formă, iPhone 12 aduce aminte de iPhone 5. 

Clipul dezvăluie şi tehnologia revoluţionară pe care mizează Apple. Un senzor numit LiDAR care funcţionează similar cu un radar. Diferenţa este că foloseşte laser pentru a judeca distanţa şi profunzimea. El a fost deja folosit pe iPad Pro.

Apple mizează mult pe realitatea augmentată în viitor iar senzorul cu care va veni iPhone 12 e un mare pas înainte. Şi fanii Instagram se vor bucura deoarece senzorul va îmbunătăţi semnificativ calitatea fotografiilor.

Practic, te poţi plimba prin cameră să scanezi absolut totul iar device-ul va crea un model 3D al încăperii. La asta ne uităm în acest moment. Îţi oferă toate măsurătorile. Iar acest lucru pentru planificare este ceva care va fi extrem de folositor pentru multe industrii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.