Ionuţ Mişa: „Consumul trebuie neapărat susţinut de investiţii”

Postat la 28 iunie 2018 41 afişări

Consumul trebuie neapărat susţinut de investiţii, a declarat joi Ionuţ Mişa, preşedintele Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), la conferinţa „Cei mai mari jucători din economie”, organizată de ZF.

Ionuţ Mişa: „Consumul trebuie neapărat susţinut de investiţii”

„Pentru a asigura stabilitatea pe termen lung, este neapărat nevoie de investiţii. Consumul reprezintă cea mai mare pondere în toate economiile lumii, vorbind de creştere economică. Este important, dar el pe termen lung nu poate fi sustenabil dacă nu este sprijinit de investiţii”, a spus Ionuţ Mişa.

„Anul trecut s-a modificat legea achiziţiilor publice într-o anumită măsură, cu un efort, credeţi-mă, extrem de intens la nivelul Comisiei Europene. Anul acesta se fac paşi, în continuare, pentru modificarea legii achiziţiilor publice şi să sperăm că investiţiile vor creşte şi că vor fi din ce în ce mai consistente”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.