Ion Ţiriac declară RĂZBOI împotriva WTA. ”Am suferit daune enorme”

Postat la 21 septembrie 2017 2873 afişări

Ion Ţiriac, deţinătorul turneului de la Madrid, va acţiona în judecată Asociaţia de Tenis Feminin (WTA), acuzând pagube de milioane de euro, informează publicaţia spaniolă El Mundo.

Ion Ţiriac declară RĂZBOI împotriva WTA. ”Am suferit daune enorme”

"Ion Ţiriac declară război împotriva WTA. Organizatorul Madrid Mutua Open consideră că turneul a suferit pierderi economice uriaşe din cauza acţiunilor WTA", se arată într-un material publicat de cotidianul El Mundo.

Fostul mare tenismen, ajuns la 78 de ani, consideră că WTA ignoră unele clauze din contract pentru propriile interese şi cauzează, astfel, pierderi economice uriaşe pentru turneul de la Madrid.

Ţiriac este nemulţumit şi de felul în care sunt programate alte turnee din preajma competiţiei din capitala Spaniei, care este una de categorie Premier Mandatory. La ediţia din 2017, de pildă, organizatorii au avut probleme la stabilirea programului pentru că unele jucătoare evoluau încă la alte turnee.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.