Iohannis va avea o vizită în Republica Moldova şi în SUA înainte de depunerea jurământului - surse

Autor: Andi Manciu Postat la 25 noiembrie 2014 69 afişări

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, va face o vizită la Chişinău la finalul acestei săptămâni şi o altă vizită în Statele Unite ale Americii, înainte de depunerea jurământului în plenul Parlamentului şi exercitarea efectivă a mandatului, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Vizita lui Iohannis în Republica Moldova vine după ce în timpul campaniei electorale staff-ul ACL a făcut demersurile pentru o vizită la Chişinău, rămase însă fără rezultat.

Potrivit surselor citate, Iohannis se va afla vineri în Republica Moldova, unde va avea întrevederi cu preşedintele ţării şi cu premierul guvernului moldovean.

De asemenea, preşedintele ales ar urma să se deplaseze în Statele Unite ale Americii într-o vizită neoficială, înainte de depunerea jurământului din Parlament în calitate de preşedinte, pe 22 decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
VIZITE,
/actualitate/iohannis-va-avea-o-vizita-in-republica-moldova-si-in-sua-inainte-de-depunerea-juramantului-surse-13640459
13640459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.